Al meer dan 10 jaar actief in extractieve grondreiniging. 

 

Voor enkele klanten van A. van Zandwijk zijn wij al meer dan tien jaar actief betrokken bij extractieve grondreiniging, saneringen en het plaatsen van systemen. Met deze ruime ervaring en kennis is ons bedrijf gestart met het bouwen van een eigen installatie. Dit sloot naar onze mening uitstekend aan op de diverse andere werkzaamheden van A.van Zandwijk. Bovendien kregen wij vanuit onze relaties steeds meer vraag naar werkzaamheden op het gebied van grondreiniging. En goed luisteren naar onze klanten is een van de kenmerken van ons bedrijf.

 

De gehele wereld vormt ons werkterrein. Omstandigheden en eisen zijn op iedere locatie verschillend. De multi-functionele installatie van Zandwijk RTS is overal inzetbaar.

Extractieve grondreiniging

 

Extractieve grondreiniging (ook wel natte of fysische reiniging genoemd) is een techniek die geschikt is voor zanderige tot leemachtige gronden die verontreinigd zijn met oliesoorten, asbest, zware metalen, PAK’s en chloorhoudende producten.

 

Schone en verontreinigde gronddeeltjes worden van elkaar gescheiden. Het schone materiaal kan worden hergebruikt en is geschikt voor diverse toepassingen. Het overblijfsel wordt afgevoerd en gestort.

Onze installatie komt naar úw locatie.

 

De installatie is in eigen beheer gebouwd. Met de kennis en expertise van meer dan tien jaar. Gekozen is voor een modulaire opbouw in frames van 20, 40 en 45 ft. De installatie is overal ter wereld inzetbaar.

 

De frames zijn stapelbaar en kunnen worden aangepast aan specifieke eisen. Op- en afbouw kost weinig tijd door het gebruik van snelkoppelingen. De configuratie van de installatie kan worden aangepast aan specifieke eisen die de klant of het project eisen, zoals uitbreiding van de slibstraat en extra invoer voor een tweede product.

 

Het gehele proces rond een reinigingsoperatie voert Zandwijk RTS in eigen beheer uit.

Zandachtige verontreinigde grond
Sorteerzeefzand
Riool-, kolken-, gemalen-, en veegzand
Baggerspecie
Verontreinigde funderingsmaterialen
Ballastgrind

grondreiniging_extractieve_grondreiniging